Joc Les runes
Inici >

Les runes

Get Adobe Flash Playerjoc++001

Les runesUn aventurer perdut en una illa misteriosa s´enfronta als perills d´un trencalcosques de runes. L´objectiu del joc és creuar de punta a punta, caminant sobre les runes del mateix color abans que s´acabi el temps.

Com es juga? Clica sobre la runa por on vols que l´aventurer passi, pot caminar de runa en runa del mateix color o saltar una runa de diferent color per anar a una que estigui davant seu que sigui del mateix color que la que està trepitjant però no pot caminar de manera perpendicular. Ha d´arribar a l´altre cantó abans que acabi el temps

Etiquetes: puzzle puzle trencaclosques runes colors aventurer

· Jocs de puzzles

A Aventurer Camí Color Colors Illa Joc Les Mina Misteri Or ós Per Perill Puzle Puzzle Runes So Sobre Tren Trencaclosques Vent


Més jocs semblants a Les runes
Les runes en altres idiomes


El joc Les runes és un joc online d'ordinador per jugar gratis. No has de descarregar res, ni instal·lar res, perquè Les runes és un joc en flash.
Segur que et preguntes, com es juga a Les runes, donc bé, aqui tens les instruccions: Clica sobre la runa por on vols que l´aventurer passi, pot caminar de runa en runa del mateix color o saltar una runa de diferent color per anar a una que estigui davant seu que sigui del mateix color que la que està trepitjant però no pot caminar de manera perpendicular. Ha d´arribar a l´altre cantó abans que acabi el temps.