Joc Les olimpíades dels sticks
Inici >

Les olimpíades dels sticks

compartir joc a Facebook joc++001 compartir joc a Twitter joc++001 compartir joc a Google+ joc++001

Les olimpíades dels sticks

Com es juga al joc?
Get Adobe Flash Playerjoc++001

Les olimpíades dels sticksEls sticks tenen les seves pròpies olimpíades amb cinc modalitats diferents de competició.

Com es juga? Escull en quina competició vols participar i segueix els instruccions de la manera en que has de moure a l´stik. En quasi sotes hauràs de prémer les fletxes esquerra i dreta tan ràpid com puguis, menys en el salt de trampolí, on hauràs de clicar la fletxa que indica la barra de l´esquerra just en el moment en que la barra verda passi per sobre de la marca blanca. En totes les competicions hi ha classificació a quarts de final, semifinals i finals.

Etiquetes: stick olimpíades esports

· jocs d´esports

A Competició Esport Esports Fer Les Moda Olimp Olimpíades Or Stick


Més jocs semblants a Les olimpíades dels sticks
Les olimpíades dels sticks en altres idiomes


El joc Les olimpíades dels sticks és un joc online d'ordinador per jugar gratis. No has de descarregar res, ni instal·lar res, perquè Les olimpíades dels sticks és un joc en flash.
Segur que et preguntes, com es juga a Les olimpíades dels sticks, donc bé, aqui tens les instruccions: Escull en quina competició vols participar i segueix els instruccions de la manera en que has de moure a l´stik. En quasi sotes hauràs de prémer les fletxes esquerra i dreta tan ràpid com puguis, menys en el salt de trampolí, on hauràs de clicar la fletxa que indica la barra de l´esquerra just en el moment en que la barra verda passi per sobre de la marca blanca. En totes les competicions hi ha classificació a quarts de final, semifinals i finals..