Joc Les mil i una nits
Inici >

Les mil i una nits

compartir joc a Facebook joc++001 compartir joc a Twitter joc++001 compartir joc a Google+ joc++001

Les mil i una nits

Com es juga al joc?
joc++001

Les mil i una nitsFaràs un recorregut pels contes de les mil i una nits, on hauràs de recuperar els tresors amagats entre les peces del taulell per seguir el teu camí i completar el trencaclosques final.

Com es juga? Fes línies de tres o més peces iguals arrossegant-les amb el ratolí i fent que les peces que formen el trencaclosques de la part esquerra de la pantalla es formi amb les peces que van caient fora del taulell, un cop completat podràs passar el següent nivell.

Etiquetes: mil i una nits puzle puzzle trencaclosques gem

· Jocs de puzzles

A Amagats Camí Completa Conte Contes Gat Gats Gem Les Mag Mil i una nits Or ós Peces Per Puzle Puzzle Recorregut So Taulell Tren Trencaclosques Tresor Up


Més jocs semblants a Les mil i una nits
Les mil i una nits en altres idiomes


El joc Les mil i una nits és un joc online d'ordinador per jugar gratis. No has de descarregar res, ni instal·lar res, perquè Les mil i una nits és un joc en flash.
Segur que et preguntes, com es juga a Les mil i una nits, donc bé, aqui tens les instruccions: Fes línies de tres o més peces iguals arrossegant-les amb el ratolí i fent que les peces que formen el trencaclosques de la part esquerra de la pantalla es formi amb les peces que van caient fora del taulell, un cop completat podràs passar el següent nivell..