Joc Les lletres amagades de la Rapunzel
Inici >

Les lletres amagades de la Rapunzel

compartir joc a Facebook joc++001 compartir joc a Twitter joc++001 compartir joc a Google+ joc++001

Les lletres amagades de la Rapunzel

Com es juga al joc?
joc++001

Les lletres amagades de la RapunzelEt proposen varis nivells amb diferents escenes de la pel.lícula de la Rapunzel, on hauràs de trobar totes les lletres amagades de l´alfabet.

Com es juga? Clica just en el punt on creguis haver vist una lletra, poden tenir formes semblants a les lletres de veritat però amb el color i la forma del dibuix, per tant no serà gens fàcils veure-les a simple vista i potser necessitaràs ajuda, quan vulguis una pista, clica en la cara que dorm en la part dreta de la pantalla i t´indicarà la zona on pots trobar una lletra. Com més ràpid trobis les lletres i menys facis servir les pistes, més punts tindràs al final.

Etiquetes: rapunzel lletres puzzle educatius abecedari

· Jocs de puzzles · Jocs educatius · Jocs infantils

A Abecedari Alfabet Educatiu Educatius Fer Les Lletres Lletres amagades Mag Nivell ós Puzzle Rapunzel Roba Robar Trobar


Més jocs semblants a Les lletres amagades de la Rapunzel
Les lletres amagades de la Rapunzel en altres idiomes


El joc Les lletres amagades de la Rapunzel és un joc online d'ordinador per jugar gratis. No has de descarregar res, ni instal·lar res, perquè Les lletres amagades de la Rapunzel és un joc en flash.
Segur que et preguntes, com es juga a Les lletres amagades de la Rapunzel, donc bé, aqui tens les instruccions: Clica just en el punt on creguis haver vist una lletra, poden tenir formes semblants a les lletres de veritat però amb el color i la forma del dibuix, per tant no serà gens fàcils veure-les a simple vista i potser necessitaràs ajuda, quan vulguis una pista, clica en la cara que dorm en la part dreta de la pantalla i t´indicarà la zona on pots trobar una lletra. Com més ràpid trobis les lletres i menys facis servir les pistes, més punts tindràs al final..