Joc Les aventures de Dora lŽexploradora
Inici >

Les aventures de Dora lŽexploradora

compartir joc a Facebook joc++001 compartir joc a Twitter joc++001 compartir joc a Google+ joc++001

Les aventures de Dora lŽexploradora

Com es juga al joc?
Get Adobe Flash Playerjoc++001

Les aventures de Dora lŽexploradoraLa Dora ha de completar els mini jocs per aconseguir les pilotes vermelles dels seus amics, però en Sweper aprofitarà qualsevol descuit per emportar-se-les

Com es juga? Mentre jugues als mini jocs, hauràs de vigilar lŽSweper i en el moment en que vegis que sŽacosta a les boles (mira el mapa de la part superior dreta), clica sobre ell per tal que marxi i poder continuar jugant.

Etiquetes: Dora lŽexploradora puzle trencaclosques aventura

· Jocs de puzzles

A Amics Aventura Aventures Completa Cons Dora Dora lŽexploradora Explorador Joc Les Mel Mini jocs Or ós Per Pilot Pilotes Puzle Tren Trencaclosques Vent Vermell


Més jocs semblants a Les aventures de Dora lŽexploradora
Les aventures de Dora lŽexploradora en altres idiomes


El joc Les aventures de Dora lŽexploradora és un joc online d'ordinador per jugar gratis. No has de descarregar res, ni instal·lar res, perquè Les aventures de Dora lŽexploradora és un joc en flash.
Segur que et preguntes, com es juga a Les aventures de Dora lŽexploradora, donc bé, aqui tens les instruccions: Mentre jugues als mini jocs, hauràs de vigilar lŽSweper i en el moment en que vegis que sŽacosta a les boles (mira el mapa de la part superior dreta), clica sobre ell per tal que marxi i poder continuar jugant..