Joc Les aventures d┤una ambulÓncia
Inici >

Les aventures d┤una ambulÓncia

compartir joc a Facebook joc++001 compartir joc a Twitter joc++001 compartir joc a Google+ joc++001

Les aventures d┤una ambulÓncia

Com es juga al joc?
joc++001

Les aventures d┤una ambulÓnciaEts el conductor d┤una ambulÓncia que ha d┤arribar el seu destÝ en el menor temps possible i esquivant tots els cotxes que hi hagi a la carretera.

Com es juga? Prem la fletxa de dalt per accelerar i les de la dreta i l┤esquerra per canviar de carril. Intenta no tocar cap cotxe dels que hi ha la carretera i agafa totes les monedes que hi hagi. Si ho fas bÚ, arribarÓs al teu destÝ ric i amb molt punts de conducciˇ, per˛ si l┤ambulÓncia s┤averia o xoques moltes vegades, haurÓs de tornar a comenšar.

Etiquetes: conduir ambulÓncia nens

Ě Jocs de cotxes Ě jocs per nens

A AmbulÓncia Aventures Conductor Conduir Cotxe Cotxes EsquÝ Les Nens Or ˇs Vent


MÚs jocs semblants a Les aventures d┤una ambulÓncia
Les aventures d┤una ambulÓncia en altres idiomes


El joc Les aventures d┤una ambulÓncia Ús un joc online d'ordinador per jugar gratis. No has de descarregar res, ni instalĚlar res, perquŔ Les aventures d┤una ambulÓncia Ús un joc en flash.
Segur que et preguntes, com es juga a Les aventures d┤una ambulÓncia, donc bÚ, aqui tens les instruccions: Prem la fletxa de dalt per accelerar i les de la dreta i l┤esquerra per canviar de carril. Intenta no tocar cap cotxe dels que hi ha la carretera i agafa totes les monedes que hi hagi. Si ho fas bÚ, arribarÓs al teu destÝ ric i amb molt punts de conducciˇ, per˛ si l┤ambulÓncia s┤averia o xoques moltes vegades, haurÓs de tornar a comenšar..