Joc Les aventures d┤ScoobyDoo 1
Inici >

Les aventures d┤ScoobyDoo 1

compartir joc a Facebook joc++001 compartir joc a Twitter joc++001 compartir joc a Google+ joc++001

Les aventures d┤ScoobyDoo 1

Com es juga al joc?
Get Adobe Flash Player
joc++001

Les aventures d┤ScoobyDoo 1Aquesta Ús la primera part d┤una de les aventures de l┤ScoobyDoo i en Shaggy, on el fantasma d┤un terrible pirata arriba a un vaixell per atacar als seus tripulants i fer-se amb el control del vaixell.

Com es juga? En Shaggy i l┤ScoobyDoo, hauran d┤utilitzar el seu ingeni i tot el que tenen al seu abast per desempallegar-se del fantasma i salvar la seva pell. Mou als personatges amb les fletxes del teclat i utilitza la barra de l┤espai per recollir objectes i usar-los en algunes de les accions que hauran deportar a terme per aconseguir la seva missiˇ. A la part esquerra de la pantalla hi ha la barra de la por, i quan aquesta estigui plena i en Shaggy i l┤Scooby hagin arribat al mÓxim de la seva por, el joc s┤acabarÓ i haurÓs de tornar a comenšar.

Etiquetes: ScoobyDoo aventura escape escapar

Ě Jocs acciˇ Ě Jocs aventures Ě Jocs escape

A Atac Atacar Aventura Aventures Escapa Escapar Escape Fantasma Fer Les Per Pirata Quest Rol Scoobydoo Shaggy Vaixell Vent


MÚs jocs semblants a Les aventures d┤ScoobyDoo 1
Les aventures d┤ScoobyDoo 1 en altres idiomes


El joc Les aventures d┤ScoobyDoo 1 Ús un joc online d'ordinador per jugar gratis. No has de descarregar res, ni instalĚlar res, perquŔ Les aventures d┤ScoobyDoo 1 Ús un joc en flash.
Segur que et preguntes, com es juga a Les aventures d┤ScoobyDoo 1, donc bÚ, aqui tens les instruccions: En Shaggy i l┤ScoobyDoo, hauran d┤utilitzar el seu ingeni i tot el que tenen al seu abast per desempallegar-se del fantasma i salvar la seva pell. Mou als personatges amb les fletxes del teclat i utilitza la barra de l┤espai per recollir objectes i usar-los en algunes de les accions que hauran deportar a terme per aconseguir la seva missiˇ. A la part esquerra de la pantalla hi ha la barra de la por, i quan aquesta estigui plena i en Shaggy i l┤Scooby hagin arribat al mÓxim de la seva por, el joc s┤acabarÓ i haurÓs de tornar a comenšar..