Joc La torre del solitari


|

CA

|

ES

|

FR

|

EN

|

IT

|

Inici >

La torre del solitari

compartir joc a Facebook joc+la+torre+del+solitari+001 compartir joc a Twitter joc+la+torre+del+solitari+001 compartir joc a Google+ joc+la+torre+del+solitari+001

La torre del solitari

Com es juga al joc?
Get Adobe Flash Playertarget='_blank'>Sports Gamesjoc+la+torre+del+solitari+001

La torre del solitariHas d´aconseguir col.locar totes les cartes destapades sobre la carta destapada de sota

Com es juga? Pot escollir una carta de les que hi ha a la torre que sigui posterior o anterior a la carta destapada de la part de sota. Si no hi ha cap que et vagi bé, pot destapar-ne una de la fila girada de l´esquerra. El joc s´acaba quan no queda cap més carta a la torre o quan no hi ha més partes per col.locar en el pilot destapat.

Etiquetes: cartes solitari torre

· Jocs de cartes · Jocs clàssicsMés jocs semblants a La torre del solitari
La torre del solitari en altres idiomes


El joc La torre del solitari és un joc online d'ordinador per jugar gratis. No has de descarregar res, ni instal·lar res, perquè La torre del solitari és un joc en flash.
Segur que et preguntes, com es juga a La torre del solitari, donc bé, aqui tens les instruccions: Pot escollir una carta de les que hi ha a la torre que sigui posterior o anterior a la carta destapada de la part de sota. Si no hi ha cap que et vagi bé, pot destapar-ne una de la fila girada de l´esquerra. El joc s´acaba quan no queda cap més carta a la torre o quan no hi ha més partes per col.locar en el pilot destapat..


x Utilitzem cookies, tant pròpies com de tercers per oferir els nostres serveis i mostrar publicitat adaptada.

Si continues navegant considerem que acceptes el seu ús. Més informació