Joc La roba del viking
Inici >

La roba del viking

compartir joc a Facebook joc++001 compartir joc a Twitter joc++001 compartir joc a Google+ joc++001

La roba del viking

Com es juga al joc?
joc++001

La roba del vikingUn dia d´estiu un viking es va donar un bany al riu i va deixar la seva roba a la ribera, va arribar un malvat tornado i la va escampar pel bosc. La teva missió és ajudar al viking, que ara va nu, a trobar les peces de roba que hi ha escampades.

Com es juga? Observa la situació en que es troba en cada moment el viking i amb l´ajuda d´unes boles de pedra t´hauràs de desfer dels obstacles que hi ha pel camí i que impedeixen que el viking pugui avançar. A mida que vagis superant els nivells, el viking anirà recuperant la seva roba.

Etiquetes: viking puzzle trencaclosques roba

· Jocs de puzzles

A Bosc Estiu Les Missió Or ós Peces Puzzle Roba Robar Tren Trencaclosques Trobar Viking


Més jocs semblants a La roba del viking
La roba del viking en altres idiomes


El joc La roba del viking és un joc online d'ordinador per jugar gratis. No has de descarregar res, ni instal·lar res, perquè La roba del viking és un joc en flash.
Segur que et preguntes, com es juga a La roba del viking, donc bé, aqui tens les instruccions: Observa la situació en que es troba en cada moment el viking i amb l´ajuda d´unes boles de pedra t´hauràs de desfer dels obstacles que hi ha pel camí i que impedeixen que el viking pugui avançar. A mida que vagis superant els nivells, el viking anirà recuperant la seva roba..