Joc La rebel.lió samurai
Inici >

La rebel.lió samurai

compartir joc a Facebook joc++001 compartir joc a Twitter joc++001 compartir joc a Google+ joc++001

La rebel.lió samurai

Com es juga al joc?
joc++001

La rebel.lió samuraiL´acció del joc passa a l´any 1600 a Japó, on els Samurais volen recuperar el seu territori de mans dels opressors i per fer-ho han de rebelar-se i lluitar.

Com es juga? Hi ha dos bàndols, el vermell, que és el teu, i el blau que és el de l´enemic. Per començar a lluitar has de triar quin tipus de lluitador vols al camp de batalla dels que tens a la part inferior esquerra de la pantalla, has de clicar en un d´ells i portar-lo amb el ratolí fins a la bandera vermella. Ells lluitaran contra l´enemic i al final quedarà en peus que el hagi seguit una millor estratègia a l´hora de lluitar. Quan passis al següent nivell tindràs més diners per comprar més lluitador i tenir més possibilitats de guanyar la següent batalla.

Etiquetes: estrategia lluitar lluita guerra samurai defensa defensar rebel.lió

· Jocs acció · Jocs estratègia

A Acció Defensa Defensar Estratègia Fer Guerra Joc Lluita Lluitar Or Per Rebel.lió Samurai So Up


Més jocs semblants a La rebel.lió samurai
La rebel.lió samurai en altres idiomes


El joc La rebel.lió samurai és un joc online d'ordinador per jugar gratis. No has de descarregar res, ni instal·lar res, perquè La rebel.lió samurai és un joc en flash.
Segur que et preguntes, com es juga a La rebel.lió samurai, donc bé, aqui tens les instruccions: Hi ha dos bàndols, el vermell, que és el teu, i el blau que és el de l´enemic. Per començar a lluitar has de triar quin tipus de lluitador vols al camp de batalla dels que tens a la part inferior esquerra de la pantalla, has de clicar en un d´ells i portar-lo amb el ratolí fins a la bandera vermella. Ells lluitaran contra l´enemic i al final quedarà en peus que el hagi seguit una millor estratègia a l´hora de lluitar. Quan passis al següent nivell tindràs més diners per comprar més lluitador i tenir més possibilitats de guanyar la següent batalla..