Joc La poció màgica de la petita bruixeta
Inici >

La poció màgica de la petita bruixeta

compartir joc a Facebook joc++001 compartir joc a Twitter joc++001 compartir joc a Google+ joc++001

La poció màgica de la petita bruixeta

Com es juga al joc?
Get Adobe Flash Player
joc++001

La poció màgica de la petita bruixetaLa petita bruixeta vol convertir-se en una autèntica bruixa i per fer-ho necessitarà seguir alguns passos com trobar els ingredients per les seves pocions, fer una poció per ajudar a algú i en acabar, vestir-se adequadament per semblar una bruixa de veritat

Com es juga? Primer ajuda a la petita bruixa a aconseguir els ingredients per les pocions, movent-la cap a la dreta i cap a l´esquerra per recollir els pots. Després ajuda-la a preparar una poció que curi al seu gatet i per acabar vesteix-la adequadament perquè sembli una autèntica bruixa. Per fer tot això observa el dibuix i segueix els passos que et marca en cada moment el joc.

Etiquetes: bruixa poció vestir nenes

· Jocs de vestir · Jocs per a nenes

A Bruixa Fer Les Mag Màgic Nenes ós Per Poció Pocions Quad Red Roba Robar So Trobar Vestir


Més jocs semblants a La poció màgica de la petita bruixeta
La poció màgica de la petita bruixeta en altres idiomes


El joc La poció màgica de la petita bruixeta és un joc online d'ordinador per jugar gratis. No has de descarregar res, ni instal·lar res, perquè La poció màgica de la petita bruixeta és un joc en flash.
Segur que et preguntes, com es juga a La poció màgica de la petita bruixeta, donc bé, aqui tens les instruccions: Primer ajuda a la petita bruixa a aconseguir els ingredients per les pocions, movent-la cap a la dreta i cap a l´esquerra per recollir els pots. Després ajuda-la a preparar una poció que curi al seu gatet i per acabar vesteix-la adequadament perquè sembli una autèntica bruixa. Per fer tot això observa el dibuix i segueix els passos que et marca en cada moment el joc..