Joc La pirÓmide de cartes
Inici >

La pirÓmide de cartes

compartir joc a Facebook joc++001 compartir joc a Twitter joc++001 compartir joc a Google+ joc++001

La pirÓmide de cartes

Com es juga al joc?
joc++001

La pirÓmide de cartesL┤objectiu del joc Ús guanyar tantes partides contra la mÓquina com per poder construir una pirÓmide de cartes abans que ella te la destrueixi

Com es juga? En aquest joc guanya la carta mÚs alta del pal que s┤hagi tirat primer al mig, per˛ encara que hagis tirat primer la carta mÚs alta sempre guanyarÓ la carta del pal que en aquell moment sigui el TRUMP (carta descoberta de la part esquerra de la pantalla). Per comenšar a jugar clica sobre la carta que vols apostar.

Etiquetes: cartes n˙mero mÚs alt cards apostar solitari

Ě Jocs de cartes

A Apostar Cards Cartes Cons Construi Construir Joc N˙mero N˙mero mÚs alt ˇs Per PirÓmide So Sol Solitari


MÚs jocs semblants a La pirÓmide de cartes
La pirÓmide de cartes en altres idiomes


El joc La pirÓmide de cartes Ús un joc online d'ordinador per jugar gratis. No has de descarregar res, ni instalĚlar res, perquŔ La pirÓmide de cartes Ús un joc en flash.
Segur que et preguntes, com es juga a La pirÓmide de cartes, donc bÚ, aqui tens les instruccions: En aquest joc guanya la carta mÚs alta del pal que s┤hagi tirat primer al mig, per˛ encara que hagis tirat primer la carta mÚs alta sempre guanyarÓ la carta del pal que en aquell moment sigui el TRUMP (carta descoberta de la part esquerra de la pantalla). Per comenšar a jugar clica sobre la carta que vols apostar. .