Joc La petita Elsa recull estrelles
Inici >

La petita Elsa recull estrelles

compartir joc a Facebook joc++001 compartir joc a Twitter joc++001 compartir joc a Google+ joc++001

La petita Elsa recull estrelles

Com es juga al joc?
Get Adobe Flash Playerjoc++001

La petita Elsa recull estrellesLa petita Elsa i la seva germana, necessiten totes les estrelles que puguin agafar, ajude-les a fer-ho.

Com es juga? Clica a la petita Elsa perquè es mogui i torna a clicar perquè s´aturi just en el moment adequat per tal que no caigui al buit o per pujar sobre una plataforma. Intenta aconseguir les tres estrelles abans de que entri per la cova. En alguns moments la seva germana també podrà ajudar-la a agafar les estrelles i els seus moviments seran iguals que els de l´Elsa

Etiquetes: Frozen Elsa plataforma estrelles

· Jocs de plataformes · Jocs de princeses · Jocs de disney

A Elsa Estrelles Fer Forma Frozen Les Or Plataforma Ull


Més jocs semblants a La petita Elsa recull estrelles
La petita Elsa recull estrelles en altres idiomes


El joc La petita Elsa recull estrelles és un joc online d'ordinador per jugar gratis. No has de descarregar res, ni instal·lar res, perquè La petita Elsa recull estrelles és un joc en flash.
Segur que et preguntes, com es juga a La petita Elsa recull estrelles, donc bé, aqui tens les instruccions: Clica a la petita Elsa perquè es mogui i torna a clicar perquè s´aturi just en el moment adequat per tal que no caigui al buit o per pujar sobre una plataforma. Intenta aconseguir les tres estrelles abans de que entri per la cova. En alguns moments la seva germana també podrà ajudar-la a agafar les estrelles i els seus moviments seran iguals que els de l´Elsa.