Joc La petita botiga dels tresors amagats
Inici >

La petita botiga dels tresors amagats

compartir joc a Facebook joc++001 compartir joc a Twitter joc++001 compartir joc a Google+ joc++001

La petita botiga dels tresors amagats

Com es juga al joc?
joc++001

La petita botiga dels tresors amagatsHi ha un carrer ple de petites botigues amb un munt de tresors amagats, podràs trobar-los abans que s´acabi el temps?

Com es juga? Llegeix el nom dels objectes que cal trobar entre tots els que hi ha a les botigues i clics sobre els que vegis. Si ho fas abans que s´acabi el temps, sumaràs més punts i desbloquejaràs nous nivells.

Etiquetes: objectes perduts la petita botiga dels tresors amagats puzles puzzles

· Jocs de puzzles

A Amagats Botiga Botigues Gat Gats La petita botiga dels tresors amagats Les Mag Objectes Or ós Per Perduts Puzle Puzles Puzzle Puzzles Roba Robar So Tresor Trobar


Més jocs semblants a La petita botiga dels tresors amagats
La petita botiga dels tresors amagats en altres idiomes


El joc La petita botiga dels tresors amagats és un joc online d'ordinador per jugar gratis. No has de descarregar res, ni instal·lar res, perquè La petita botiga dels tresors amagats és un joc en flash.
Segur que et preguntes, com es juga a La petita botiga dels tresors amagats, donc bé, aqui tens les instruccions: Llegeix el nom dels objectes que cal trobar entre tots els que hi ha a les botigues i clics sobre els que vegis. Si ho fas abans que s´acabi el temps, sumaràs més punts i desbloquejaràs nous nivells..