Joc La perforadora
Inici >

La perforadora

compartir joc a Facebook joc++001 compartir joc a Twitter joc++001 compartir joc a Google+ joc++001

La perforadora

Com es juga al joc?
joc++001

La perforadoraLa teva nova feina és la de trobar pedres precioses sota terra amb una màquina que és capaç de recórrer el subsol sense esforç.

Com es juga? Condueix la màquina amb les fletxes del teclat i porta-la sota terra per recollir les pedres que trobis. Quan en tinguis unes quantes les podràs vendre per comprar gas-oil o reparar la màquina si s´espatlla. Vigila constantment el nivell de la benzina per anar a la superfície i posar-ne més.

Etiquetes: conduir cotxes aventura perforadora

· Jocs de cotxes · Jocs aventures

A Aventura Conduir Córrer Cotxe Cotxes Dora Or ós Pedres Pedres precioses Per Perforadora Roba Robar So Sol Terra Trobar Vent


Més jocs semblants a La perforadora
La perforadora en altres idiomes


El joc La perforadora és un joc online d'ordinador per jugar gratis. No has de descarregar res, ni instal·lar res, perquè La perforadora és un joc en flash.
Segur que et preguntes, com es juga a La perforadora, donc bé, aqui tens les instruccions: Condueix la màquina amb les fletxes del teclat i porta-la sota terra per recollir les pedres que trobis. Quan en tinguis unes quantes les podràs vendre per comprar gas-oil o reparar la màquina si s´espatlla. Vigila constantment el nivell de la benzina per anar a la superfície i posar-ne més. .