Joc La parella contra el lāser
Inici >

La parella contra el lāser

compartir joc a Facebook joc++001 compartir joc a Twitter joc++001 compartir joc a Google+ joc++001

La parella contra el lāser

Com es juga al joc?
joc++001

La parella contra el lāserUna parella ha escapat d´un laboratori i no volen estar separats per la qual cosa han de superar diferents proves per arribar a trobar-se

Com es juga? Observa la situaciķ en que es troba la parella en cada moment, en algunes ocasions haurās de clicar algun botķ que farā que aparegui la plataforma que farā que es trobin, en altres casos haurās de clicar els botons que faran que es moguin només uns passos fins arribar a estar junts o en alguns moments haurās de trobar la manera de fer que desapareguin els lāsers per fer que la parella no sigui tocats per ells i arribin a estar junts.

Etiquetes: laser parella acciķ puzzle

ˇ Jocs de puzzles

A Acciķ Escapa Fer Laboratori Laser Or ķs Pare Parella Per Proves Puzzle Roba Robar Ser Trobar Up


Més jocs semblants a La parella contra el lāser
La parella contra el lāser en altres idiomes


El joc La parella contra el lāser és un joc online d'ordinador per jugar gratis. No has de descarregar res, ni instalˇlar res, perquč La parella contra el lāser és un joc en flash.
Segur que et preguntes, com es juga a La parella contra el lāser, donc bé, aqui tens les instruccions: Observa la situaciķ en que es troba la parella en cada moment, en algunes ocasions haurās de clicar algun botķ que farā que aparegui la plataforma que farā que es trobin, en altres casos haurās de clicar els botons que faran que es moguin només uns passos fins arribar a estar junts o en alguns moments haurās de trobar la manera de fer que desapareguin els lāsers per fer que la parella no sigui tocats per ells i arribin a estar junts..