Joc La nova grangera
Inici >

La nova grangera

compartir joc a Facebook joc++001 compartir joc a Twitter joc++001 compartir joc a Google+ joc++001

La nova grangera

Com es juga al joc?
joc++001

La nova grangeraEts una noia de ciutat que ha decidit anar a viure al camp i cuidar d´una granja. Hauràs de començar fent les coses més bàsiques i de mica en mica aprendràs s fer-ho tot i viure del que reculls.

Com es juga? Primer observa els passos a seguir per plantar i recollir tomàquets, quan els hagis venut podràs comprar noves llavors i plantar nous productes de la mateixa manera que ho has fet amb els tomàquets. Aniran passant els dies i hauràs d´aconseguir un mínim de diners per passar al següent nivell. A mesura que avancis, podràs fer coses noves a la granja i ampliar el negoci.

Etiquetes: granja grangera simulació

· Jocs de simulació · Jocs per a nenes

A Anar Ciutat Cuidar Fer Granger Grangera Granja Les Noia ós Simulació Ull Ulls


Més jocs semblants a La nova grangera
La nova grangera en altres idiomes


El joc La nova grangera és un joc online d'ordinador per jugar gratis. No has de descarregar res, ni instal·lar res, perquè La nova grangera és un joc en flash.
Segur que et preguntes, com es juga a La nova grangera, donc bé, aqui tens les instruccions: Primer observa els passos a seguir per plantar i recollir tomàquets, quan els hagis venut podràs comprar noves llavors i plantar nous productes de la mateixa manera que ho has fet amb els tomàquets. Aniran passant els dies i hauràs d´aconseguir un mínim de diners per passar al següent nivell. A mesura que avancis, podràs fer coses noves a la granja i ampliar el negoci..