Joc La moto de trial
Inici >

La moto de trial

compartir joc a Facebook joc++001 compartir joc a Twitter joc++001 compartir joc a Google+ joc++001

La moto de trial

Com es juga al joc?
joc++001

La moto de trialCondueix una motos de trial pels carrers de la ciutat, saltat per sobre els obstacles que et trobaràs enmig del camí.

Com es juga? Perquè la moto avanci hauràs de fer servir la fletxa de la dreta del teclat i compensar el pes i la potència amb les fletxes de l´esquerra i la d´adalt, Hauràs de fer-ho molt bé perquè la moto passi per sobre dels obstacles sense tombar-se i amb la potència justa perquè no es passi i doni voltes. Tindràs tres intents per cada escenari.

Etiquetes: moto trial conduir nens

· Jocs de cotxes · jocs per nens

A Camí Ciutat Conduir Les Moto Motos Nens Obstacles ós Per Roba Robar Salta So Sobre Trial Trobar


Més jocs semblants a La moto de trial
La moto de trial en altres idiomes


El joc La moto de trial és un joc online d'ordinador per jugar gratis. No has de descarregar res, ni instal·lar res, perquè La moto de trial és un joc en flash.
Segur que et preguntes, com es juga a La moto de trial, donc bé, aqui tens les instruccions: Perquè la moto avanci hauràs de fer servir la fletxa de la dreta del teclat i compensar el pes i la potència amb les fletxes de l´esquerra i la d´adalt, Hauràs de fer-ho molt bé perquè la moto passi per sobre dels obstacles sense tombar-se i amb la potència justa perquè no es passi i doni voltes. Tindràs tres intents per cada escenari..