Joc La missió d´Abbas
Inici >

La missió d´Abbas

compartir joc a Facebook joc++001 compartir joc a Twitter joc++001 compartir joc a Google+ joc++001

La missió d´Abbas

Com es juga al joc?
joc++001

La missió d´AbbasAbbas es un carter molt intrèpid que recull les seves cartes saltant de pedra en pedra fins arribar al cim.

Com es juga? Salta amb la barra de l´espai just en el moment en que una roca passi per sobre d´Abbas per tal que pugui situar-se sobre ella i anar pujant fins aconseguir deu cartes que li proporcionaran una vida extra. Com més amunt pugi i més cartes agafi, més punts tindrà. Per començar té quatre vides que pot utilitzar abans de que s´acabi el joc.

Etiquetes: Abbas saltar plataforma

· Jocs de plataformes

A Abbas Carter Cartes Forma Les Missió Or Pedra Plataforma Salta Saltar Ull


Més jocs semblants a La missió d´Abbas
La missió d´Abbas en altres idiomes


El joc La missió d´Abbas és un joc online d'ordinador per jugar gratis. No has de descarregar res, ni instal·lar res, perquè La missió d´Abbas és un joc en flash.
Segur que et preguntes, com es juga a La missió d´Abbas, donc bé, aqui tens les instruccions: Salta amb la barra de l´espai just en el moment en que una roca passi per sobre d´Abbas per tal que pugui situar-se sobre ella i anar pujant fins aconseguir deu cartes que li proporcionaran una vida extra. Com més amunt pugi i més cartes agafi, més punts tindrà. Per començar té quatre vides que pot utilitzar abans de que s´acabi el joc..