Joc La mina dels zombies
Inici >

La mina dels zombies

compartir joc a Facebook joc++001 compartir joc a Twitter joc++001 compartir joc a Google+ joc++001

La mina dels zombies

Com es juga al joc?
Get Adobe Flash Player
joc++001

La mina dels zombiesEts l´únic miner disposat a entrar en una mina plena de diamants però també plena de zombies i criatures malvades que volen acabar amb tu.

Com es juga? Les teves ganes d´aconseguir el preuat botí et fan entrar en una mina plena de criatures estranyes i malvades que en la mínima ocasió t´atacaran. Mou-te amb les fletxes del teclat i a mesura que ho facis aniràs obrint camí per arribar fins a les preuades joies però també els zombies i les altres criatures podran arribar a tu. Quan les tinguis davant clica la barra de l´espai per llençar-los aigua beneïda i acabar amb ells. Si ells t´ataquen tres vegades, hauràs de tornar a començar el nivell

Etiquetes: zombies mina acció monstres

· Jocs acció

A Acció Criatures Diamants Mina Miner Monstre Monstres ós Per Zombie Zombies


Més jocs semblants a La mina dels zombies
La mina dels zombies en altres idiomes


El joc La mina dels zombies és un joc online d'ordinador per jugar gratis. No has de descarregar res, ni instal·lar res, perquè La mina dels zombies és un joc en flash.
Segur que et preguntes, com es juga a La mina dels zombies, donc bé, aqui tens les instruccions: Les teves ganes d´aconseguir el preuat botí et fan entrar en una mina plena de criatures estranyes i malvades que en la mínima ocasió t´atacaran. Mou-te amb les fletxes del teclat i a mesura que ho facis aniràs obrint camí per arribar fins a les preuades joies però també els zombies i les altres criatures podran arribar a tu. Quan les tinguis davant clica la barra de l´espai per llençar-los aigua beneïda i acabar amb ells. Si ells t´ataquen tres vegades, hauràs de tornar a començar el nivell.