Joc La mina de maragdes
Inici >

La mina de maragdes

compartir joc a Facebook joc++001 compartir joc a Twitter joc++001 compartir joc a Google+ joc++001

La mina de maragdes

Com es juga al joc?
joc++001

La mina de maragdesUn vell miner busca maragdes sota terra i per ajudar-se pot comprar objectes que li facin la feina més fàcil i també poden ajudar-lo a curar-se de les picades de serp.

Com es juga? Primer compra a la botiga aquelles coses que podran ajudar al miner a fer camí i trobar maragdes amagades, després baixa a la mina i amb les fletxes porta al miner a recórrer els túnels i trobar maragdes i altres minerals que després podrà bescanviar al banc per diners.

Etiquetes: mines la mina de maragdes jocs per nens

· Jocs de laberints · Jocs estratègia

A Comprar Curar Joc Jocs per nens La mina de maragdes Les Mar Mina Miner Mines Nens Objectes Per Ser Serp So Terra


Més jocs semblants a La mina de maragdes
La mina de maragdes en altres idiomes


El joc La mina de maragdes és un joc online d'ordinador per jugar gratis. No has de descarregar res, ni instal·lar res, perquè La mina de maragdes és un joc en flash.
Segur que et preguntes, com es juga a La mina de maragdes, donc bé, aqui tens les instruccions: Primer compra a la botiga aquelles coses que podran ajudar al miner a fer camí i trobar maragdes amagades, després baixa a la mina i amb les fletxes porta al miner a recórrer els túnels i trobar maragdes i altres minerals que després podrà bescanviar al banc per diners..