Joc La mina dŽen Ben




Inici >

La mina dŽen Ben

compartir joc a Facebook joc++001 compartir joc a Twitter joc++001 compartir joc a Google+ joc++001

La mina dŽen Ben

Com es juga al joc?




joc++001

La mina dŽen Ben



En Ben és un senyor que sŽha passat la vida buscant or i després de moltes intents per fi ha trobat una mina plena de pipetes dŽor on podrà posar a prova el seu invent.

Com es juga? Observa les pinces i en el moment en que creguis que està en la posició correcte per agafar una pipeta dŽor, clia el botó esquerra del ratolí i intenta enganxar-la per pujar-la a la vagoneta. Agafa tantes pipetes com puguis abans de que sŽacabi el temps per poder arribar a la fita que et marca cada nivell, si no ho aconsegueixes, hauràs de tornar a començar.

Etiquetes: mina or buscar or

· Jocs habilitat

A Buscar Buscar or Mina Or ós Per Roba Vent


Més jocs semblants a La mina dŽen Ben




La mina dŽen Ben en altres idiomes


El joc La mina dŽen Ben és un joc online d'ordinador per jugar gratis. No has de descarregar res, ni instal·lar res, perquè La mina dŽen Ben és un joc en flash.
Segur que et preguntes, com es juga a La mina dŽen Ben, donc bé, aqui tens les instruccions: Observa les pinces i en el moment en que creguis que està en la posició correcte per agafar una pipeta dŽor, clia el botó esquerra del ratolí i intenta enganxar-la per pujar-la a la vagoneta. Agafa tantes pipetes com puguis abans de que sŽacabi el temps per poder arribar a la fita que et marca cada nivell, si no ho aconsegueixes, hauràs de tornar a començar..