Joc La illa Tribe 4
Inici >

La illa Tribe 4

compartir joc a Facebook joc++001 compartir joc a Twitter joc++001 compartir joc a Google+ joc++001

La illa Tribe 4

Com es juga al joc?
joc++001

La illa Tribe 4Un joc on la teva feina és reconstruir el que està espatllat o derruït i on hauràs de deixar les coses perfectes en cada nivell

Com es juga? Aquí tenim la quarta entrega del joc Island Tribe, on s´intenta estar en una illa en el mar tractant de completar diferents feines, per exemple la reparació de ponts, tòtems o recollir diferents materials per poder fer aquestes feines. Per fer-ho utilitza el ratolí i selecciona les feines que vols que faci en cada moment el personatge.

Etiquetes: illa aventura estratègia

· Jocs estratègia · Jocs aventures

A Aventura Cons Construi Construir Estratègia Illa Joc Les Nivell ós Per Reconstruir Spa Vent


Més jocs semblants a La illa Tribe 4
La illa Tribe 4 en altres idiomes


El joc La illa Tribe 4 és un joc online d'ordinador per jugar gratis. No has de descarregar res, ni instal·lar res, perquè La illa Tribe 4 és un joc en flash.
Segur que et preguntes, com es juga a La illa Tribe 4, donc bé, aqui tens les instruccions: Aquí tenim la quarta entrega del joc Island Tribe, on s´intenta estar en una illa en el mar tractant de completar diferents feines, per exemple la reparació de ponts, tòtems o recollir diferents materials per poder fer aquestes feines. Per fer-ho utilitza el ratolí i selecciona les feines que vols que faci en cada moment el personatge..