Joc La guineu i la pilota
Inici >

La guineu i la pilota

compartir joc a Facebook joc++001 compartir joc a Twitter joc++001 compartir joc a Google+ joc++001

La guineu i la pilota

Com es juga al joc?
joc++001

La guineu i la pilotaLa guineu i la pilota són molt amics i no poden estar l´un sense l´altre, per tant la teva feina serà fer que estiguin junts.

Com es juga? Primer observa l´escena i mira la millors manera de que la pilota arribi fins a la guineu o de que la guineu arribi fins a la pilota. Pots fer desaparèixer qualsevol dels elements que hi ha a la pantalla amb un clic i fer que els nostres personatges es moguin per tal d´estar junts. Com més temps triguis, menys punts tindràs i si no ho aconsegueixen a la primera podràs tornar a començar aquell nivell i provar una cosa diferent fins que els dos amics estiguin junts i puguis passar al següent nivell.

Etiquetes: guineu pilota puzzle

· Jocs de puzzles

A Amics Fer Guineu Neu Per Pilot Pilota Puzzle Ser So


Més jocs semblants a La guineu i la pilota
La guineu i la pilota en altres idiomes


El joc La guineu i la pilota és un joc online d'ordinador per jugar gratis. No has de descarregar res, ni instal·lar res, perquè La guineu i la pilota és un joc en flash.
Segur que et preguntes, com es juga a La guineu i la pilota, donc bé, aqui tens les instruccions: Primer observa l´escena i mira la millors manera de que la pilota arribi fins a la guineu o de que la guineu arribi fins a la pilota. Pots fer desaparèixer qualsevol dels elements que hi ha a la pantalla amb un clic i fer que els nostres personatges es moguin per tal d´estar junts. Com més temps triguis, menys punts tindràs i si no ho aconsegueixen a la primera podràs tornar a començar aquell nivell i provar una cosa diferent fins que els dos amics estiguin junts i puguis passar al següent nivell..