Joc La guerra dels trons
Inici >

La guerra dels trons

compartir joc a Facebook joc++001 compartir joc a Twitter joc++001 compartir joc a Google+ joc++001

La guerra dels trons

Com es juga al joc?
Get Adobe Flash Playerjoc++001

La guerra dels tronsS´està portat a terme una guerra pels trons de les terres mitges, altes i baixes. Tu ets un dels guerres que ha de lluitar contra les poderoses criatures que volen prendre el poder als humans.

Com es juga? Per aconseguir més poder i llençar un atac a l´adversari, has de fer una línia de tres o més objectes iguals. Segons quin sigui l´objecte que has aconseguit, l´atac serà d´una o una altra manera o potser aconseguiràs una millor defensa. Qui acabi abans amb l´energia del contrincant, serà el guanyador de la batalla.

Etiquetes: lluita trons guerra puzzle trencaclosques puzle

· Jocs acció · Jocs de puzzles

A Criatures Guerra Les Lluita Lluitar Or ós Puzle Puzzle Tren Trencaclosques Trons


Més jocs semblants a La guerra dels trons
La guerra dels trons en altres idiomes


El joc La guerra dels trons és un joc online d'ordinador per jugar gratis. No has de descarregar res, ni instal·lar res, perquè La guerra dels trons és un joc en flash.
Segur que et preguntes, com es juga a La guerra dels trons, donc bé, aqui tens les instruccions: Per aconseguir més poder i llençar un atac a l´adversari, has de fer una línia de tres o més objectes iguals. Segons quin sigui l´objecte que has aconseguit, l´atac serà d´una o una altra manera o potser aconseguiràs una millor defensa. Qui acabi abans amb l´energia del contrincant, serà el guanyador de la batalla..