Joc La frenčtica carrera de l´Aladin
Inici >

La frenčtica carrera de l´Aladin

compartir joc a Facebook joc++001 compartir joc a Twitter joc++001 compartir joc a Google+ joc++001

La frenčtica carrera de l´Aladin

Com es juga al joc?
joc++001

La frenčtica carrera de l´AladinL´Aladin estŕ atrapat a les profunditats de la terra, on un riu de laba i altres perills poden fer perdi la vida. La teva missió és conduir-lo fins a la superfície al mateix temps que reculls les pedres precioses que hi ha pel camí.

Com es juga? Mou a l´Aladin amb les fletxes del teclat i cada vegada que vulgui enlairar-lo prem la tecla d´adalt. Intenta no tocar les punxes ni roques o perdrŕs una vida i només en tens tres.

Etiquetes: plataforma Aladin habilitat carrera

· Jocs habilitat · Jocs de plataformes

A Aladín Camí Carrera Conduir Fer Forma Habilitat Les Missió Or ós Pedres Pedres precioses Per Perill Plataforma Terra Ull Ulls Up


Més jocs semblants a La frenčtica carrera de l´Aladin
La frenčtica carrera de l´Aladin en altres idiomes


El joc La frenčtica carrera de l´Aladin és un joc online d'ordinador per jugar gratis. No has de descarregar res, ni instal·lar res, perquč La frenčtica carrera de l´Aladin és un joc en flash.
Segur que et preguntes, com es juga a La frenčtica carrera de l´Aladin, donc bé, aqui tens les instruccions: Mou a l´Aladin amb les fletxes del teclat i cada vegada que vulgui enlairar-lo prem la tecla d´adalt. Intenta no tocar les punxes ni roques o perdrŕs una vida i només en tens tres..