Joc La fada caça diamants
Inici >

La fada caça diamants

compartir joc a Facebook joc++001 compartir joc a Twitter joc++001 compartir joc a Google+ joc++001

La fada caça diamants

Com es juga al joc?
joc++001

La fada caça diamantsHi ha una fada molt treballadora que té la feina de buscar diamantes per portar al seu campament i ajudar a les altres faldes a fer pols màgica.

Com es juga? Observa les pinces que té la fada i en el moment en que passi per sobre d´una pedra preciosa, clica el ratolí per tal que baixi i agafi el que tingui davant. Si tens sort i punteria agafarà alguna cosa de valor i si no, agafarà roques i branques que valdran res. L´objectiu de cada nivell és arribar els punts marcats en la part superior esquerra de la pantalla i per ajudar-te pots comprar bombes i altres eines que et faran la feina més fàcil.

Etiquetes: punteria mina pedres precioses diamants fada

· Jocs habilitat

A Ball Buscar Diamants Dora Fada Fer Les Mag Màgic Mina Or ós Pedres Pedres precioses Per Punteria


Més jocs semblants a La fada caça diamants
La fada caça diamants en altres idiomes


El joc La fada caça diamants és un joc online d'ordinador per jugar gratis. No has de descarregar res, ni instal·lar res, perquè La fada caça diamants és un joc en flash.
Segur que et preguntes, com es juga a La fada caça diamants, donc bé, aqui tens les instruccions: Observa les pinces que té la fada i en el moment en que passi per sobre d´una pedra preciosa, clica el ratolí per tal que baixi i agafi el que tingui davant. Si tens sort i punteria agafarà alguna cosa de valor i si no, agafarà roques i branques que valdran res. L´objectiu de cada nivell és arribar els punts marcats en la part superior esquerra de la pantalla i per ajudar-te pots comprar bombes i altres eines que et faran la feina més fàcil..