Joc La defensa dels zombis
Inici >

La defensa dels zombis

compartir joc a Facebook joc++001 compartir joc a Twitter joc++001 compartir joc a Google+ joc++001

La defensa dels zombis

Com es juga al joc?
Get Adobe Flash Playerjoc++001

La defensa dels zombisEn una època molt llunyana del passat els zombis atacaven els castells i la tasca dels arquers era evitar que arribessin fins al fortalesa.

Com es juga? Apunta movent el ratolí i encerclant al zombi que vols disparar amb la diana vermella, clica tan ràpid com puguis per disparar i quan la línia de vida es torni vermella els zombi caurà. A mesura que matis zombis tindràs punts per aconseguir armes més potents però els nivells també seran més difícils.

Etiquetes: disparar zombis zombies defensa defensar el castell

· Jocs acció · jocs per nens

A Arquer Arquers Atac Castell Castells Defensa Defensar Defensar el castell Dispara Disparar Fortalesa Les Or Spa Zombie Zombies Zombis


Més jocs semblants a La defensa dels zombis
La defensa dels zombis en altres idiomes


El joc La defensa dels zombis és un joc online d'ordinador per jugar gratis. No has de descarregar res, ni instal·lar res, perquè La defensa dels zombis és un joc en flash.
Segur que et preguntes, com es juga a La defensa dels zombis, donc bé, aqui tens les instruccions: Apunta movent el ratolí i encerclant al zombi que vols disparar amb la diana vermella, clica tan ràpid com puguis per disparar i quan la línia de vida es torni vermella els zombi caurà. A mesura que matis zombis tindràs punts per aconseguir armes més potents però els nivells també seran més difícils..