Joc La defensa del jardí


|

CA

|

ES

|

FR

|

EN

|

IT

|

Inici >

La defensa del jardí

compartir joc a Facebook joc++001 compartir joc a Twitter joc++001 compartir joc a Google+ joc++001

La defensa del jardí

Com es juga al joc?
Get Adobe Flash Playerjoc++001

La defensa del jardíEls corbs volen menjar-se les collites de l´hort i l´espantaocells els farà fora però no de la manera habitual.

Com es juga? Mou el ratolí per apuntar el canó i clica el ratolí per disparar. Has de tocar els corbs amb les pomes per tal que marxin i per fer-ho ho hauràs de provar tantes vegades com calgui.

Etiquetes: defensar defensa espantaocells

· Jocs acció

A Corb Defensa Defensar Espantaocells Hort Jardí Les Menjar Ocell Ocells Or Per Spa


Més jocs semblants a La defensa del jardí
La defensa del jardí en altres idiomes


El joc La defensa del jardí és un joc online d'ordinador per jugar gratis. No has de descarregar res, ni instal·lar res, perquè La defensa del jardí és un joc en flash.
Segur que et preguntes, com es juga a La defensa del jardí, donc bé, aqui tens les instruccions: Mou el ratolí per apuntar el canó i clica el ratolí per disparar. Has de tocar els corbs amb les pomes per tal que marxin i per fer-ho ho hauràs de provar tantes vegades com calgui..


© 2018 - Tots els drets reservats - Reactiva Internet, amb l'ajuda d'en Pau i l'Aida ;)

Atenció a l'usuari Avís legal Uso de cookiesSuper Jocs

Súper Jocs és la web dels millors jocs gratis i online amb tots tipus de jocs com jocs flash, jocs arcade, jocs d'acció, jocs de vestir, jocs d'internet, jocs de disparar, jocs de paraules, jocs de rol, jocs de cotxes i curses, jocs de pintar i molt més.

La web de jocs per jugar online