Joc La defensa de la pastanaga
Inici >

La defensa de la pastanaga

compartir joc a Facebook joc++001 compartir joc a Twitter joc++001 compartir joc a Google+ joc++001

La defensa de la pastanaga

Com es juga al joc?
joc++001

La defensa de la pastanagaEn un desert el be més preuat són els aliments i en aquest cas una pastanaga, que cal defensar com calgui de que sigui menjada

Com es juga? Per defensar a la pastanaga has de superar una sèrie de nivells on la teva estratègia a l´hora de la defensa és essencial. Primer has de col.locar armes per tot el camí, que destruiran als éssers que volen menjar-se la pastanaga. La pastanaga té 10 vides i cada vegada que un dels enemics arriba fina a ella i li dona una mossegada, perd una vida, quan les perdi totes hauràs de tornar a començar. Els baguls que hi ha col.locat per l´escenari també poden ser oberts quan se´ls disparar i a dins hi ha ajudes per la defensa.

Etiquetes: defensa defensar lluita disparar pastanaga

· Jocs estratègia

A Aliments Defensa Defensar Dispara Disparar Lluita Pastanaga Quest Ser So Spa


Més jocs semblants a La defensa de la pastanaga
La defensa de la pastanaga en altres idiomes


El joc La defensa de la pastanaga és un joc online d'ordinador per jugar gratis. No has de descarregar res, ni instal·lar res, perquè La defensa de la pastanaga és un joc en flash.
Segur que et preguntes, com es juga a La defensa de la pastanaga, donc bé, aqui tens les instruccions: Per defensar a la pastanaga has de superar una sèrie de nivells on la teva estratègia a l´hora de la defensa és essencial. Primer has de col.locar armes per tot el camí, que destruiran als éssers que volen menjar-se la pastanaga. La pastanaga té 10 vides i cada vegada que un dels enemics arriba fina a ella i li dona una mossegada, perd una vida, quan les perdi totes hauràs de tornar a començar. Els baguls que hi ha col.locat per l´escenari també poden ser oberts quan se´ls disparar i a dins hi ha ajudes per la defensa..