Joc La defensa de DragonBall
Inici >

La defensa de DragonBall

compartir joc a Facebook joc++001 compartir joc a Twitter joc++001 compartir joc a Google+ joc++001

La defensa de DragonBall

Com es juga al joc?
Get Adobe Flash Player
joc++001

La defensa de DragonBallSon Goku és el protagonista d´aquest joc, on l´objectiu és defensar les boles de drac dels atacant que volen accedir a elles per obtenir els seus poders.

Com es juga? Mou a Son Goku amb les fletxes de la dreta i l´esquerra i lluita amb les lletres A, S, D, F. Cadascuna d´elles té una funció diferent i l´atac varia segons la lletra que utilitzis en cada cas. Hauràs de córrer cap a un cantó i cap a un altre per evitar que els atacants que venen tant de la dreta com de l´esquerra arribin fins a les boles de drac.

Etiquetes: lluita bola de drac dragonball son goku defensa

· Jocs acció · jocs per nens

A Atac Ball Bola Bola de drac Boles Defensa Defensar Drac Dragonball Joc Les Lluita Per Poders Quest So Son goku


Més jocs semblants a La defensa de DragonBall
La defensa de DragonBall en altres idiomes


El joc La defensa de DragonBall és un joc online d'ordinador per jugar gratis. No has de descarregar res, ni instal·lar res, perquè La defensa de DragonBall és un joc en flash.
Segur que et preguntes, com es juga a La defensa de DragonBall, donc bé, aqui tens les instruccions: Mou a Son Goku amb les fletxes de la dreta i l´esquerra i lluita amb les lletres A, S, D, F. Cadascuna d´elles té una funció diferent i l´atac varia segons la lletra que utilitzis en cada cas. Hauràs de córrer cap a un cantó i cap a un altre per evitar que els atacants que venen tant de la dreta com de l´esquerra arribin fins a les boles de drac..