Joc La creació de la Terra
Inici >

La creació de la Terra

compartir joc a Facebook joc++001 compartir joc a Twitter joc++001 compartir joc a Google+ joc++001

La creació de la Terra

Com es juga al joc?
joc++001

La creació de la TerraEn aquest joc tindràs la oportunitat de crear la Terra amb els seus habitants, animals, plantes...

Com es juga? Apareixeran una sèrie de punts que hauràs de col.locar en els forats dels diferents trossos de terra que sorgeixin de sota el mar. Si simplement cliques sogre ells, cauran a plom allà on estiguin, en línia recta, però si els estires amb el ratolí i els deixes anar en la direcció que has estirat, podràs arribar als forats més allunyats del centre i així podràs omplir-los tots i aconseguir més punts. Quan tinguis els res colors complerts acabarà el joc.

Etiquetes: creació de la Terra habilitat punteria

· Jocs habilitat

A Animal Animals Creació Creació de la terra Habilitat Joc Or Plantes Punteria Quest Terra


Més jocs semblants a La creació de la Terra
La creació de la Terra en altres idiomes


El joc La creació de la Terra és un joc online d'ordinador per jugar gratis. No has de descarregar res, ni instal·lar res, perquè La creació de la Terra és un joc en flash.
Segur que et preguntes, com es juga a La creació de la Terra, donc bé, aqui tens les instruccions: Apareixeran una sèrie de punts que hauràs de col.locar en els forats dels diferents trossos de terra que sorgeixin de sota el mar. Si simplement cliques sogre ells, cauran a plom allà on estiguin, en línia recta, però si els estires amb el ratolí i els deixes anar en la direcció que has estirat, podràs arribar als forats més allunyats del centre i així podràs omplir-los tots i aconseguir més punts. Quan tinguis els res colors complerts acabarà el joc..