Joc La cafeteria de lŽamor
Inici >

La cafeteria de lŽamor

compartir joc a Facebook joc++001 compartir joc a Twitter joc++001 compartir joc a Google+ joc++001

La cafeteria de lŽamor

Com es juga al joc?
joc++001

La cafeteria de lŽamorLŽobjectiu del jocs és aconseguir lligar-te a la noia o al menys intentar veure-li la roba interior.

Com es juga? Busca per lŽescena aquells objectes que creguis que podran fer que dŽalguna manera o altre la noia que està asseguda a la teva taula es tiri als teus braços. Si utilitzes adequadament aquests objectes la noia anirà perdent peces de roba i potser acabareu junts, però si tŽho penses massa o no ho fas bé, podries acabar sol i mal parat.

Etiquetes: parelles enginy lligar nois i noies cafeteria de lŽamor

· Jocs dŽintel•ligència

A Amor Cafè Cafeteria Cafeteria de lŽamor Cons Enginy Joc Les Lligar Noia Nois i noies Or Pare Parelles Roba


Més jocs semblants a La cafeteria de lŽamor
La cafeteria de lŽamor en altres idiomes


El joc La cafeteria de lŽamor és un joc online d'ordinador per jugar gratis. No has de descarregar res, ni instal·lar res, perquè La cafeteria de lŽamor és un joc en flash.
Segur que et preguntes, com es juga a La cafeteria de lŽamor, donc bé, aqui tens les instruccions: Busca per lŽescena aquells objectes que creguis que podran fer que dŽalguna manera o altre la noia que està asseguda a la teva taula es tiri als teus braços. Si utilitzes adequadament aquests objectes la noia anirà perdent peces de roba i potser acabareu junts, però si tŽho penses massa o no ho fas bé, podries acabar sol i mal parat..