Joc La batalla dels vikings
Inici >

La batalla dels vikings

compartir joc a Facebook joc++001 compartir joc a Twitter joc++001 compartir joc a Google+ joc++001

La batalla dels vikings

Com es juga al joc?
joc++001

La batalla dels vikingsPer defensar la ciutat dels viking, hauràs d´aconseguir que els mags que defensen les seves muralles facin un conjur i evitin la invasió.

Com es juga? Els mags llençaran un conjur cada vegada que tu eliminis un grup de mags del mateix tipus i color de la part dreta de la pantalla. Clica sobre ells i veuràs com defensen les muralles per evitar que entrin els vikings a la ciutat. Per cada batalla que guanys obtindràs monedes que podràs canviar per objectes i més poder.

Etiquetes: defensa puzzle viking mags colors lluita

· Jocs acció · Jocs aventures · jocs per nens · Jocs de puzzles

A Batalla Ciutat Color Colors Cons Defensa Defensar Invasió Les Lluita Mag Mags Or Per Puzzle Talla Viking Vikings


Més jocs semblants a La batalla dels vikings
La batalla dels vikings en altres idiomes


El joc La batalla dels vikings és un joc online d'ordinador per jugar gratis. No has de descarregar res, ni instal·lar res, perquè La batalla dels vikings és un joc en flash.
Segur que et preguntes, com es juga a La batalla dels vikings, donc bé, aqui tens les instruccions: Els mags llençaran un conjur cada vegada que tu eliminis un grup de mags del mateix tipus i color de la part dreta de la pantalla. Clica sobre ells i veuràs com defensen les muralles per evitar que entrin els vikings a la ciutat. Per cada batalla que guanys obtindràs monedes que podràs canviar per objectes i més poder..