Joc La balança de la mudança
Inici >

La balança de la mudança

compartir joc a Facebook joc++001 compartir joc a Twitter joc++001 compartir joc a Google+ joc++001

La balança de la mudança

Com es juga al joc?
joc++001

La balança de la mudançaEn una super balança s´hi deixaran caure les caixes que s´han fet d´una mudança i tu hauràs de fer equilibris per tal que els dos costats estiguin iguals i les caixes no caiguin.

Com es juga? Les caixes cauran al seu ritme i tu hauràs de moure el ratolí per col.locar-les en la posició que creguis millor per tal de tenir tota l´estona la balança equilibrada. En el moment en que un cantó pesi més que l´altre i les caixes caiguin, el joc acabarà.

Etiquetes: balança equilibri puzle puzzle

· Jocs habilitat · Jocs de puzzles

A Balança Caixes Cau Equilibri Fer Les ós Per Puzle Puzzle Up


Més jocs semblants a La balança de la mudança
La balança de la mudança en altres idiomes


El joc La balança de la mudança és un joc online d'ordinador per jugar gratis. No has de descarregar res, ni instal·lar res, perquè La balança de la mudança és un joc en flash.
Segur que et preguntes, com es juga a La balança de la mudança, donc bé, aqui tens les instruccions: Les caixes cauran al seu ritme i tu hauràs de moure el ratolí per col.locar-les en la posició que creguis millor per tal de tenir tota l´estona la balança equilibrada. En el moment en que un cantó pesi més que l´altre i les caixes caiguin, el joc acabarà..