Joc LŽilla Holoholo
Inici >

LŽilla Holoholo

compartir joc a Facebook joc++001 compartir joc a Twitter joc++001 compartir joc a Google+ joc++001

LŽilla Holoholo

Com es juga al joc?
joc++001

LŽilla HoloholoAconsegueix tots els tresors que tŽofereix lŽilla Holoholo amb un canó de boles.

Com es juga? Mou el canó per apuntar-lo cap a les boles del sostre i en el moment en que estigui en el punt correcte, clica per tal que es faci un grup de tres o més boles del mateix color. La barra del temps dŽabaix indica el moment en que el sostre baixarà i com més baixi més difícil serà netejar-lo de boles. En el moment que es facin els grups, les boles es convertiran en tresors que tu hauràs de recollir amb el carro que hi ha al costat del canó.

Etiquetes: illa Holoholo gem bubble boles canó disparar

· Jocs de puzzles

A Boles Bubble Canó Cons Dispara Disparar Fer Gem Illa Illa holoholo Les Or Rei So Spa Tresor


Més jocs semblants a LŽilla Holoholo
LŽilla Holoholo en altres idiomes


El joc LŽilla Holoholo és un joc online d'ordinador per jugar gratis. No has de descarregar res, ni instal·lar res, perquè LŽilla Holoholo és un joc en flash.
Segur que et preguntes, com es juga a LŽilla Holoholo, donc bé, aqui tens les instruccions: Mou el canó per apuntar-lo cap a les boles del sostre i en el moment en que estigui en el punt correcte, clica per tal que es faci un grup de tres o més boles del mateix color. La barra del temps dŽabaix indica el moment en que el sostre baixarà i com més baixi més difícil serà netejar-lo de boles. En el moment que es facin els grups, les boles es convertiran en tresors que tu hauràs de recollir amb el carro que hi ha al costat del canó..