Joc L´hotel de la Jane
Inici >

L´hotel de la Jane

compartir joc a Facebook joc++001 compartir joc a Twitter joc++001 compartir joc a Google+ joc++001

L´hotel de la Jane

Com es juga al joc?
joc++001

L´hotel de la JaneLa Jane és una encarregada d´hotel que ha de tenir els seus clients contents i no paren de demanar-li de tot: que netegin la seva habitació, que els hi porti cafè, que els hi porti un diari... i la Jane ha de fer tot això ben de pressa perquè els clientes estiguin contents i al marxar li deixin més diners.

Com es juga? Primer mira el que volen els clients i clica amb el ratolí sobre l´objecte o servei que demanen i després clica el client, fes-ho tot tan ràpid com puguis perquè si el comptador arriba al color vermell, el client s´enfadarà i no et deixarà propina. Alguns serveis com la neteja i el manteniment els fan els teus ajudants (dreta i esquerra de la pantalla) i són ells als que has de clicar quan s´hagi de fer alguna de les dues coses. A mesura que passis de nivell i tinguis més diners, podràs comprar més serveis i millores per l´hotel que també et faran guanyar més diners.

Etiquetes: hotel simulació Jane nenes

· Jocs de simulació · Jocs per a nenes

A Anar Cafè Conte Diari Diners Fer Habitació Hotel Jane Mar Nenes Or Pare Per Simulació


Més jocs semblants a L´hotel de la Jane
L´hotel de la Jane en altres idiomes


El joc L´hotel de la Jane és un joc online d'ordinador per jugar gratis. No has de descarregar res, ni instal·lar res, perquè L´hotel de la Jane és un joc en flash.
Segur que et preguntes, com es juga a L´hotel de la Jane, donc bé, aqui tens les instruccions: Primer mira el que volen els clients i clica amb el ratolí sobre l´objecte o servei que demanen i després clica el client, fes-ho tot tan ràpid com puguis perquè si el comptador arriba al color vermell, el client s´enfadarà i no et deixarà propina. Alguns serveis com la neteja i el manteniment els fan els teus ajudants (dreta i esquerra de la pantalla) i són ells als que has de clicar quan s´hagi de fer alguna de les dues coses. A mesura que passis de nivell i tinguis més diners, podràs comprar més serveis i millores per l´hotel que també et faran guanyar més diners..