Joc L´hospital
Inici >

L´hospital

compartir joc a Facebook joc++001 compartir joc a Twitter joc++001 compartir joc a Google+ joc++001

L´hospital

Com es juga al joc?
joc++001

L´hospitalEts la única infermera recepcionista en una sala d´urgències d´un hospital i la teva feina és portar als pacients que van arribar al lloc on els correspongui.

Com es juga? Per atendre als pacients que arriben has d`estar ala recepció i clicar sobre el primer pacient que hi ha a la cua, quan sàpigues on ha d´anar, porta´l amb l´ascensor i clica sobre el lloc per deixar-lo, torna a baixar per l´ascensor fins a la recepció i repeteix el mateix procés tantes vegades com calgui. Ho has de fer de pressa per tal que els malalts arribin a temps a curar-se i quan estiguin operats o els calgui un trasllat d´habitació també hauràs d´estar al cas i portar-los les medicines o moure´ls de lloc.

Etiquetes: hospital simulació infermera metge curar malats

· Jocs de simulació

A Curar Fer Hospital Infermera Malats Metge Or ós Pc Simulació


Més jocs semblants a L´hospital
L´hospital en altres idiomes


El joc L´hospital és un joc online d'ordinador per jugar gratis. No has de descarregar res, ni instal·lar res, perquè L´hospital és un joc en flash.
Segur que et preguntes, com es juga a L´hospital, donc bé, aqui tens les instruccions: Per atendre als pacients que arriben has d`estar ala recepció i clicar sobre el primer pacient que hi ha a la cua, quan sàpigues on ha d´anar, porta´l amb l´ascensor i clica sobre el lloc per deixar-lo, torna a baixar per l´ascensor fins a la recepció i repeteix el mateix procés tantes vegades com calgui. Ho has de fer de pressa per tal que els malalts arribin a temps a curar-se i quan estiguin operats o els calgui un trasllat d´habitació també hauràs d´estar al cas i portar-los les medicines o moure´ls de lloc..