Joc L´habitació de la ballarina
Inici >

L´habitació de la ballarina

compartir joc a Facebook joc++001 compartir joc a Twitter joc++001 compartir joc a Google+ joc++001

L´habitació de la ballarina

Com es juga al joc?
Get Adobe Flash Playerjoc++001

L´habitació de la ballarinaAquesta ballarina és molt maca i balla molt bé, però també és molt desendreçada. Ajuda-la a posar ordre a la seva habitació.

Com es juga? Recull amb el ratolí les coses que hi ha al terra i a sobre el llit i col.loca-les on toqui. També hauràs de passar l´aspiradora en aquells llocs on hi hagi alguna cosa bruta i si no tens gaire clar on va cada cosa, clica a HINT i veuràs com queda l´habitació després de recollir-la.

Etiquetes: nenes endreçar ballarina vestir recollir habitació

· Jocs de vestir · Jocs per a nenes

A Ball Ballar Ballarina Endreçar Habitació Nenes Or Ordre ós Per Quest Recollir Vestir


Més jocs semblants a L´habitació de la ballarina
L´habitació de la ballarina en altres idiomes


El joc L´habitació de la ballarina és un joc online d'ordinador per jugar gratis. No has de descarregar res, ni instal·lar res, perquè L´habitació de la ballarina és un joc en flash.
Segur que et preguntes, com es juga a L´habitació de la ballarina, donc bé, aqui tens les instruccions: Recull amb el ratolí les coses que hi ha al terra i a sobre el llit i col.loca-les on toqui. També hauràs de passar l´aspiradora en aquells llocs on hi hagi alguna cosa bruta i si no tens gaire clar on va cada cosa, clica a HINT i veuràs com queda l´habitació després de recollir-la..