Joc L´equilibri de la princesa Elsa
Inici >

L´equilibri de la princesa Elsa

compartir joc a Facebook joc++001 compartir joc a Twitter joc++001 compartir joc a Google+ joc++001

L´equilibri de la princesa Elsa

Com es juga al joc?
Get Adobe Flash Playerjoc++001

L´equilibri de la princesa ElsaLa princesa Elsa de Frozen s´ha tret el guant i pot crear diferents figures de gel amb les que fer torres i jugar a aguantar l´equilibri sobre elles.

Com es juga? En la part superior de la pantalla es mostren les figures que hauràs de col.locar sobre els suports de sota. Has de moure el ratolí per moure les figures i clicar en el moment que vulguis deixar-les anar. Quan estiguin totes col.locades, la princesa Elsa baixarà i haurà d´aguantar l´equilibri a sobre de la torre durant uns segons.

Etiquetes: frozen Elsa princesa Elsa puzzle gel peces nenes

· Jocs de puzzles · Jocs per a nenes · Jocs de princeses · Jocs de disney

A Elsa Equilibri Fer Frozen Gel Jugar Les Nenes Or Peces Princesa Princesa elsa Puzzle So Sobre Torre


Més jocs semblants a L´equilibri de la princesa Elsa
L´equilibri de la princesa Elsa en altres idiomes


El joc L´equilibri de la princesa Elsa és un joc online d'ordinador per jugar gratis. No has de descarregar res, ni instal·lar res, perquè L´equilibri de la princesa Elsa és un joc en flash.
Segur que et preguntes, com es juga a L´equilibri de la princesa Elsa, donc bé, aqui tens les instruccions: En la part superior de la pantalla es mostren les figures que hauràs de col.locar sobre els suports de sota. Has de moure el ratolí per moure les figures i clicar en el moment que vulguis deixar-les anar. Quan estiguin totes col.locades, la princesa Elsa baixarà i haurà d´aguantar l´equilibri a sobre de la torre durant uns segons..