Joc L´aventura dels Croods
Inici >

L´aventura dels Croods

compartir joc a Facebook joc++001 compartir joc a Twitter joc++001 compartir joc a Google+ joc++001

L´aventura dels Croods

Com es juga al joc?
Get Adobe Flash Player
joc++001

L´aventura dels CroodsLes dones Croods surten a buscar aliments i monedes pels voltants de la seva cova i es reemplaçaran per fer-ho.

Com es juga? Comença per la dona més gran de la família, l´àvia i quan trobi una esfera de color blau o rosa es canviarà per una de les dones més joves, la mare, quan torni a trobar una altra esfera es canviarà per la filla més gran i per últim, aquesta es canviarà per la filla més petita. Quan hagin passat totes tornaran a començar per l´àvia. L´objectiu del joc és recollir tantes monedes i ous com sigui possible abans d´arribar a la cova i esquivar tots els perills que hi ha pel camí com iguanes gegants, flors carnívores o insectes, per fer-ho caldrà prémer el ratolí un cop.

Etiquetes: croods aventura plataforma

· Jocs acció · Jocs de plataformes

A Aliments Aventura Buscar Cara Cova Croods Fer Forma Les Monedes Or Per Plataforma Vent


Més jocs semblants a L´aventura dels Croods
L´aventura dels Croods en altres idiomes


El joc L´aventura dels Croods és un joc online d'ordinador per jugar gratis. No has de descarregar res, ni instal·lar res, perquè L´aventura dels Croods és un joc en flash.
Segur que et preguntes, com es juga a L´aventura dels Croods, donc bé, aqui tens les instruccions: Comença per la dona més gran de la família, l´àvia i quan trobi una esfera de color blau o rosa es canviarà per una de les dones més joves, la mare, quan torni a trobar una altra esfera es canviarà per la filla més gran i per últim, aquesta es canviarà per la filla més petita. Quan hagin passat totes tornaran a començar per l´àvia. L´objectiu del joc és recollir tantes monedes i ous com sigui possible abans d´arribar a la cova i esquivar tots els perills que hi ha pel camí com iguanes gegants, flors carnívores o insectes, per fer-ho caldrà prémer el ratolí un cop..