Joc LŽatac dels globus 4
Inici >

LŽatac dels globus 4

compartir joc a Facebook joc++001 compartir joc a Twitter joc++001 compartir joc a Google+ joc++001

LŽatac dels globus 4

Com es juga al joc?
joc++001

LŽatac dels globus 4Uns globus invasors han entrat en el territori dels micos llença dards i la seva missió és no deixar que cap globus entri a la torre.

Com es juga? Col.loca estratègicament als micos al voltant del recorregut que faran els globus per tal que en moment en que passin, llencin els dards o les armes de que disposen i es destrueixin els globus. A mesura que els globus explotin guanyaràs diners per poder col.locar més micos o comprar noves armes.

Etiquetes: micos defensa estratègia jocs per nens disparar

· Jocs estratègia

A Atac Dards Defensa Dispara Disparar Estratègia Globus Invasor Invasors Joc Jocs per nens Mico Micos Missió Nens Or ós Per So Spa Torre


Més jocs semblants a LŽatac dels globus 4
LŽatac dels globus 4 en altres idiomes


El joc LŽatac dels globus 4 és un joc online d'ordinador per jugar gratis. No has de descarregar res, ni instal·lar res, perquè LŽatac dels globus 4 és un joc en flash.
Segur que et preguntes, com es juga a LŽatac dels globus 4, donc bé, aqui tens les instruccions: Col.loca estratègicament als micos al voltant del recorregut que faran els globus per tal que en moment en que passin, llencin els dards o les armes de que disposen i es destrueixin els globus. A mesura que els globus explotin guanyaràs diners per poder col.locar més micos o comprar noves armes..