Joc L´arquera Laura
Inici >

L´arquera Laura

compartir joc a Facebook joc++001 compartir joc a Twitter joc++001 compartir joc a Google+ joc++001

L´arquera Laura

Com es juga al joc?
joc++001

L´arquera LauraEts Laura, l´arquera, i la teva missió és netejar les diferents àrees del regne dels enemics amagats.

Com es juga? Tens un arc i és l´arma que has d´utilitzar contra els enemics, ets mous amb les fletxes del teclat i al mateix temps pots disparar clicant ràpidament el botó esquerra del ratolí per llençar les fletxes cap on estiguis apuntant. Mou-te per tots els racons i quan hagis acabat amb tots els enemics el joc t´avisarà i podràs passar a la següent àrea, fins que tot el regne estigui lliure d´enemics.

Etiquetes: disparar lluita arquera arc fletxes

· Jocs acció · Jocs aventures

A Amagats Arc Arquer Arquera Dispara Disparar Fer Fletxes Gat Gats Les Lluita Mag Missió Regne Spa


Més jocs semblants a L´arquera Laura
L´arquera Laura en altres idiomes


El joc L´arquera Laura és un joc online d'ordinador per jugar gratis. No has de descarregar res, ni instal·lar res, perquè L´arquera Laura és un joc en flash.
Segur que et preguntes, com es juga a L´arquera Laura, donc bé, aqui tens les instruccions: Tens un arc i és l´arma que has d´utilitzar contra els enemics, ets mous amb les fletxes del teclat i al mateix temps pots disparar clicant ràpidament el botó esquerra del ratolí per llençar les fletxes cap on estiguis apuntant. Mou-te per tots els racons i quan hagis acabat amb tots els enemics el joc t´avisarà i podràs passar a la següent àrea, fins que tot el regne estigui lliure d´enemics..