Joc Karts Bola de drac
Inici >

Karts Bola de drac

compartir joc a Facebook joc++001 compartir joc a Twitter joc++001 compartir joc a Google+ joc++001

Karts Bola de drac

Com es juga al joc?
joc++001

Karts Bola de dracEls personatges de Bola de drac competeixen un una ferotge carrera de karts, on a part de intentar ser el més ràpid també caldrà esquivar els atacs dels altres rivals i superar els obstacles que hi ha durant la cursa

Com es juga? Mou el teu kart amb les fletxes del teclat, per esquivar els obstacles, prem la tecla de dalt i volaràs per sobre d´ells. Si estàs davant dels altres hauràs de vigilar que no t´ataquin i si estàs darrera podràs atacar-los tu.

Etiquetes: karts cotxes conduir carrera bola de drac

· Jocs de cotxes · jocs per nens

A Atac Bola Bola de drac Carrera Conduir Cotxe Cotxes Cursa Drac Esquí Esquivar Fer Kart Karts Les Obstacles Per Personatges Ràpid Ser So Up


Més jocs semblants a Karts Bola de drac
Karts Bola de drac en altres idiomes


El joc Karts Bola de drac és un joc online d'ordinador per jugar gratis. No has de descarregar res, ni instal·lar res, perquè Karts Bola de drac és un joc en flash.
Segur que et preguntes, com es juga a Karts Bola de drac, donc bé, aqui tens les instruccions: Mou el teu kart amb les fletxes del teclat, per esquivar els obstacles, prem la tecla de dalt i volaràs per sobre d´ells. Si estàs davant dels altres hauràs de vigilar que no t´ataquin i si estàs darrera podràs atacar-los tu..