Joc Jim i Mary
Inici >

Jim i Mary

compartir joc a Facebook joc++001 compartir joc a Twitter joc++001 compartir joc a Google+ joc++001

Jim i Mary

Com es juga al joc?
joc++001

Jim i MaryEn Jim i la Mary estan enamorats però les seves famílies no volen aquesta relació. Ells s´escapen per amagar-se al bosc però pel camí hauran de reforçar el seu amor trobant tots els cors i superar les proves del camí conjuntament.

Com es juga? Mou la Mary amb les fletxes del teclat i en Jim amb les tecles A, D, W. Per arribar fins als cors hauran de treballar en equip, algunes coses les podrà fer un dels dos i en l´altra cas l´altra. Quan tinguis els tres cors s´hauran de trobar per demostrar-se el seu amor.

Etiquetes: plataforma amor cors

· Jocs de plataformes

A Amor Bosc Camí Cors Enamorats Escape Forma Les Mag Mar Or ós Per Plataforma Proves Quest Roba Up


Més jocs semblants a Jim i Mary
Jim i Mary en altres idiomes


El joc Jim i Mary és un joc online d'ordinador per jugar gratis. No has de descarregar res, ni instal·lar res, perquè Jim i Mary és un joc en flash.
Segur que et preguntes, com es juga a Jim i Mary, donc bé, aqui tens les instruccions: Mou la Mary amb les fletxes del teclat i en Jim amb les tecles A, D, W. Per arribar fins als cors hauran de treballar en equip, algunes coses les podrà fer un dels dos i en l´altra cas l´altra. Quan tinguis els tres cors s´hauran de trobar per demostrar-se el seu amor..