Joc Jeff Powers
Inici >

Jeff Powers

compartir joc a Facebook joc++001 compartir joc a Twitter joc++001 compartir joc a Google+ joc++001

Jeff Powers

Com es juga al joc?
joc++001

Jeff PowersEn Jeff Powers ha de travessar una estació espacial abandonada i per fer-ho l´hauràs d´ajudar a esquivar els robots, coets i altres obstacles que anirà trobant pel recorregut.

Com es juga? Porta a Jeff Powers a través de l´estació clicant el ratolí per fer que voli i deixant-lo anar quan vulguis que camini. Esquiva tots els obstacles i recull les monedes i hamburgueses abans d´arribar al final de cada nivell.

Etiquetes: Jeff Powers acció Jetpack master

· Jocs acció · Jocs habilitat

A Acció Espacial Esquí Esquivar Fer Jeff powers Jetpack master Les Master Obstacles Or Per Recorregut Roba Robot Robots Spa


Més jocs semblants a Jeff Powers
Jeff Powers en altres idiomes


El joc Jeff Powers és un joc online d'ordinador per jugar gratis. No has de descarregar res, ni instal·lar res, perquè Jeff Powers és un joc en flash.
Segur que et preguntes, com es juga a Jeff Powers, donc bé, aqui tens les instruccions: Porta a Jeff Powers a través de l´estació clicant el ratolí per fer que voli i deixant-lo anar quan vulguis que camini. Esquiva tots els obstacles i recull les monedes i hamburgueses abans d´arribar al final de cada nivell..