Joc Invasors
Inici >

Invasors

joc++001

InvasorsEns ataquen uns invasors de l´espai exterior, un éssers estranys que volen conquerir la Terra i nosaltres els hi hem d´impedir

Com es juga? Hem de col.locar soldats per tota la muntanya i plataformes amb armes per combatre als invasors. El primer que cal fer és crear soldats, col.locant una tenda i clicant sobre ella per crear-los, quan els tinguem cliquem en el lloc on els volem col.locar perquè defensin el territori. També hem de col.locar armes i esperar a veure si el nostre pla ha donat resultat i podem atura la invasió, sinó haurem de replantejar-ho tot i canviar les coses i els soldats de lloc.

Etiquetes: guerra lluita disparar invasió invasor soldats extraterrestres

· Jocs acció · jocs per nens

A Dispara Disparar Espai Extraterrestre Extraterrestres Guerra Invasió Invasor Invasors Lluita Or ós Ser So Sol Soldats Spa Terra


Més jocs semblants a Invasors
Invasors en altres idiomes


El joc Invasors és un joc online d'ordinador per jugar gratis. No has de descarregar res, ni instal·lar res, perquè Invasors és un joc en flash.
Segur que et preguntes, com es juga a Invasors, donc bé, aqui tens les instruccions: Hem de col.locar soldats per tota la muntanya i plataformes amb armes per combatre als invasors. El primer que cal fer és crear soldats, col.locant una tenda i clicant sobre ella per crear-los, quan els tinguem cliquem en el lloc on els volem col.locar perquè defensin el territori. També hem de col.locar armes i esperar a veure si el nostre pla ha donat resultat i podem atura la invasió, sinó haurem de replantejar-ho tot i canviar les coses i els soldats de lloc..