Joc Interrupció
Inici >

Interrupció

compartir joc a Facebook joc++001 compartir joc a Twitter joc++001 compartir joc a Google+ joc++001

Interrupció

Com es juga al joc?
joc++001

InterrupcióLa bola que has de dirigir està tancada en una habitació giratòria on hi ha uns interruptors lluminosos que estan apagats i perquè les portes de la sortida s´obrin, aquests interruptors lluminosos s´han d´encendre per marcar el camí.

Com es juga? Mou l´habitació amb les fletxes del teclat i fes que la bola giri de tal manera que en algun moment toqui tots els interruptors verd del centre, quan hagin estat tots accionats, s´obrirà la porta de sortida i podràs passat al següent nivell.

Etiquetes: interruptor interrupció habilitat

· Jocs habilitat

A Arc Arca Bola Camí Encendre Gat Gats Habilitat Habitació Interrupció Interruptor Les Llum Mar Or ós Osos Pc Per Quest So Sortida Tanc Up


Més jocs semblants a Interrupció
Interrupció en altres idiomes


El joc Interrupció és un joc online d'ordinador per jugar gratis. No has de descarregar res, ni instal·lar res, perquè Interrupció és un joc en flash.
Segur que et preguntes, com es juga a Interrupció, donc bé, aqui tens les instruccions: Mou l´habitació amb les fletxes del teclat i fes que la bola giri de tal manera que en algun moment toqui tots els interruptors verd del centre, quan hagin estat tots accionats, s´obrirà la porta de sortida i podràs passat al següent nivell..