Joc Icegirl i Fireboy a la selva
Inici >

Icegirl i Fireboy a la selva

compartir joc a Facebook joc++001 compartir joc a Twitter joc++001 compartir joc a Google+ joc++001

Icegirl i Fireboy a la selva

Com es juga al joc?
Get Adobe Flash Playerjoc++001

Icegirl i Fireboy a la selvaAquest herois que ha hem vist en altres jocs, aquesta vegada tenen la missió de trobar i recollir totes les pedres precioses que trobin per la selva.

Com es juga? Cadascun només pot recollir les pedres del seu color. Primer has de moure un personatge amb les tecles A, D i W i després l´altre amb les fletxes. Tingues en compte que és molt important l´ordre en que ho facis, perquè això determinarà que després el següent personatge pugui aconseguir recollir les seves pedres. En alguns nivells, hauran de treballar en equipo per arribar al final.

Etiquetes: Icegirl Fireboy plataforma

· Jocs de plataformes

A Fireboy Forma Herois Icegirl Joc Les Missió Or ós Pedres Pedres precioses Per Plataforma Quest Recollir Roba Robar Selva Trobar


Més jocs semblants a Icegirl i Fireboy a la selva
Icegirl i Fireboy a la selva en altres idiomes


El joc Icegirl i Fireboy a la selva és un joc online d'ordinador per jugar gratis. No has de descarregar res, ni instal·lar res, perquè Icegirl i Fireboy a la selva és un joc en flash.
Segur que et preguntes, com es juga a Icegirl i Fireboy a la selva, donc bé, aqui tens les instruccions: Cadascun només pot recollir les pedres del seu color. Primer has de moure un personatge amb les tecles A, D i W i després l´altre amb les fletxes. Tingues en compte que és molt important l´ordre en que ho facis, perquè això determinarà que després el següent personatge pugui aconseguir recollir les seves pedres. En alguns nivells, hauran de treballar en equipo per arribar al final. .