Joc Hotel per gossos 2
Inici >

Hotel per gossos 2

compartir joc a Facebook joc++001 compartir joc a Twitter joc++001 compartir joc a Google+ joc++001

Hotel per gossos 2

Com es juga al joc?
joc++001

Hotel per gossos 2Ets l´encarregada de cuidar els gossos que et porten a l´hotel. Si ho fas bé rebràs molts punts i la medalla d´or com a la millor cuidadora.

Com es juga? Primer observa el que vol cada gos en tot moment i clica amb el ratolí sobre l´objecte o lloc on has de portar al gos. En cada nivell tindràs més gossos que cuidar per tant hauràs de fer les coses ràpid i vigilant que tots els gossos tenen el que necessiten.

Etiquetes: jocs per nenes cuidar animals cuidar gossos hotel per gossos 2 simulació

· Jocs de simulació · Jocs per a nenes

A Animal Animals Cuidador Cuidar Cuidar animals Cuidar gossos Dora Gossos Hotel Hotel per gossos 2 Joc Jocs per nenes Nenes Or ós Ossos Per Punts Simulació So


Més jocs semblants a Hotel per gossos 2
Hotel per gossos 2 en altres idiomes


El joc Hotel per gossos 2 és un joc online d'ordinador per jugar gratis. No has de descarregar res, ni instal·lar res, perquè Hotel per gossos 2 és un joc en flash.
Segur que et preguntes, com es juga a Hotel per gossos 2, donc bé, aqui tens les instruccions: Primer observa el que vol cada gos en tot moment i clica amb el ratolí sobre l´objecte o lloc on has de portar al gos. En cada nivell tindràs més gossos que cuidar per tant hauràs de fer les coses ràpid i vigilant que tots els gossos tenen el que necessiten..